syyskausikausi 2023 Lapset


Uusi kausi alkaa ma 21.8.2023.

Syyskauden harjoituksiin saattaa tulla pieniä muutoksia.

Harjoitustapahtumat on laitetaan seuran myclub- järjestelmään. Olisi hienoa, jos ilmoittautuisitte etukäteen treeneihin.
Seuran myclub- järjestelmästä lähetetään syksyn 2023 kausimaksu. Maksamalla sen ilmoittaudutte tulevalle kaudelle. Ilmoitathan jos et jatka jäsenenä syyskaudella.

Karateklubissa on aina ollut hyvä yhteishenki ja viime kaudella se näytti vain paranevan entisestään.
Pidetään fiilis korkealla ja nautitaan tulevan kesän-ja syksyn treeneistä.

potkua uuteen kauteen
Helsingin karateklubi


Lasten karatekoulussa opetellaan liikunnan perusteita, itsepuolustuksen alkeita ja keskittymistä. Perinteiset vyökoevaatimukset on jaettu pienempiin osiin eli "natsoihin". Näin motivaatiokin pysyy parempana, kun havaittavaa kehitystä tapahtuu, eikä sitä seuraavaa vyötä varten joudu vuositolkulla treenaamaan. Kasvavalle lapselle karate tarjoaa hyvän pohjan mihin tahansa urheiluun ja samalla oma keho ja sen käyttö tulee tutuksi. Johtuen lasten suuristakin kokoeroista kasvuiässä, olemme jakaneet alkeiskurssin jälkeen tapahtuvan harjoittelun ylempiin ja alempiin vyöarvoihin. Näin harjoitteluseura on suunnilleen samantasoista ja kokoista. Lasten ja nuorten karateharjoittelusta on luontevaa iän karttumisen myötä siirtyä aikuisten karatetunneille samassa seurassa tuttujen harrastajakavereiden kanssa. Ilmoittautumiset Keijo Mikkoselle, keijo.mikkonen (at) asahi.fi  p 041 530 7330

                                                                                 Ohjaaja Keijo Mikkonen 6.dan