Helsingin Karateklubi

Helsingin Karateklubi Ry on vuonna 1978 perustettu Helsingin Lauttasaaressa toimiva karateseura. Seuran perusti Keijo Mikkonen 5. dan, joka on karaten ensimmäinen Suomen Mestari (avoimessa luokassa). Keijo "Keppana" Mikkonen toimii edelleen seuran puheenjohtajana ja päävalmentajana. Kausi 2019-2020 on Keppanan 41. kausi karateopettajana!  HKK oli eräs maan johtavista kilpakarateseuroista 90-luvun alkupuolille saakka. Seura saavutti yli 70 kansainvälistä mitalia. Näistä oli osa peräti maaosan mestaruuksia, esim. Hollannin, Neuvostoliiton ja Euroopan mestaruuksia. Saavutuksiin kuuluu lisäksi lukuisia EM-mitaleja ja kymmeniä SM-mitaleja.  Perustamisestaan alkaen seurassa on panostettu lasten ja nuorten karatetoimintaan. Tavoitteena on ollut nuorten fyysisen suorituskyvyn lisääminen unohtamatta henkisen tasapainoisuuden kehittämistä.

Tule mukaan hyvähenkiseen porukkaamme ja pyydä kaverisikin mukaan! Treenatessa oman kehosi hallinta kehittyy, voit paremmin sekä arkiset murheet unohtuvat.

Karateharrastuksen aloittaminen  Helsingin Karateklubissa on helppoa. Voit tulla mukaan omana itsenäsi. Kuntosi kohenee mielenkiintoisen harrastuksen myötä kuin sivutuotteena, kun mieli ja keho työskentelevät erilaisten lyöntien, potkujen, vapautumis- ja hallintaotteiden parissa. 

Karateharrastajamme ovat eri- ikäisiä. Vanhimmat aktiivimme ovat reilusti yli 60 vuotiaita ja nuorimmat 7-vuotiaita.

Karate on myös äärimmäisen terveellistä liikuntaa. Kun keho ja mieli työskentelevät yhdessä, niin jokaisen harjoituksen jälkeen hyvä olo säteilee ympäri kehon. Karate on tie kestävään, terveelliseen ja tasapainoiseen elämäntapaan.

Harjoittelemme turvallisesti. Kaikki liikkeet kontrolloidaan ja harjoituskaveria ei koskaan vahingoiteta. Tämä opettaa itsehallintaa ja itsehillintää.
       
Tatamilla tavataan ! Uudet kurssit alkavat 24.8 alkavalla viikolla